Projekt Korak k sončku je za 2.a priložnost za dodatno spoznavanje z drugačnostjo, predvsem pa za druženje s četrtošolci in petošolci iz Osnovne šole Roje.

Uvod v srečanje je bil prav poseben dan v 2. a, kjer smo skozi delo v skupinah in ob zgodbi Drugačen (avtorice Kathryn Cave) spoznavali različne vrste drugačnosti in na koncu naslikali sebe v vlogi, v kateri se na svoj način počutimo drugačnega, a uspešnega, zadovoljnega.

V sredo, 17. 10. 2018, pa nas je že čakal obisk na sosednji Osnovni šoli Roje. Na prijetnem srečanju smo se pod vodstvom naših robotov Biija in Bubija spoznali med seboj, si s pomočjo čarobnih kock zaupali, v kaj bi se spremenili, nato pa skozi igro poleteli z letečimi krožniki in pristali v malce nenavadnem živalskem vrtu. Katere živali smo videli tam, si lahko ogledate na plakatih, saj smo vse živali narisali. Lahko nam verjamete, da je prijetno srečanje kar prehito minilo, zato se že veselimo naslednjega, ko se bodo naši novi prijatelji oglasili pri nas in se nam pridružili pri zabavni uri pouka. Komaj čakamo!

(Skupno 16 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost