S poukom v šolskem letu 2016/2017 smo zaključili. Šolsko leto je bilo pestro, delovno, polno malih in velikih presenečenj, predvsem pa zelo uspešno. Učenke in učenci ob vodenju odličnih učiteljev in mentorjev svojo uspešnost izkazujejo s spričevali, obvestili, priznanji, pohvalami in nagradami. Želeli smo, da se veliko naučijo – tako po predpisanem učnem programu kot tudi preko vsebin ter dejavnosti, ki so jih lahko izbirali v interesnih programih, šolah v naravi, podaljšanem bivanju, jutranjem varstvu, projektih in v vsakodnevnih medsebojnih povezavah. Če komu ni šlo po načrtih, naj verjame, da se vedno lahko naredijo spremembe na bolje, že v naslednjem šolskem letu. Pogosto na uspeh gledamo z vidika najboljših ocen in najvišjih dosežkov. Tudi ti so pomembni, vendar je najbolj pomemben je vloženi trud, zadovoljstvo ob delu in učenju ter rezultatih, ki so odraz prizadevnosti, delavnosti, medsebojnega sodelovanja in spoštovanja. Nenazadnje to v življenju šteje. Vsem učencem in učenkam iskreno čestitam za njihov uspeh in se zahvaljujem njihovim učiteljicam in učiteljem, ker so jih vodili v svet novih znanj, jih učili živeti skupaj, pomagali premagovati ovire, reševali težave ter se skupaj z njimi veselili uspehov.

Vstopamo v počitniški čas. Vsi se moramo odpočiti in si nabrati svežih moči za nove izzive, za novo učenje. Otroci naj ne posedajo za računalnikom in televizijo, naj vsaj za nekaj časa pospravijo mobilne telefone, naj se veliko gibljejo, se pogovarjajo in družijo, naj veliko berejo. Odrasli smo jim pri tem pomemben zgled.

Posredujemo še nekaj obvestil:

  • Učenci, ki zadnji dan pouka zaradi odsotnosti niso prevzeli šolske dokumentacije, lahko to storijo od 26. junija 2017 dalje v času od 7.00 do 15.00 ure v tajništvu šole.
  • Starši svoje otroke še vedno lahko prijavite na počitniški program, ki ga bomo v šoli izvajali v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Domžale, in sicer od 16. do 31. avgusta 2017. Informacija ter prijavnica sta objavljeni na šolski spletni strani. Počitniške programe izvajajo tudi druge organizacije in društva (informacijo o tem smo že posredovali, dostopna je tudi na naši spletni strani).
  • Na šolski spletni strani bomo v rubriki »STARŠI – dokumenti« objavili različne obrazce, ki vam bodo pomagali pri pripravi na novo šolsko leto (sezname delovnih zvezkov in potrebščin za šolsko leto 2017/2018, vloga za status športnika in drugo). Če naročila na delovne zvezke niste oddali v šoli, to lahko uredite sami v navedenih knjigarnah/papirnicah ali pa jih kupite kjerkoli drugje. Obvestila in dokumente bomo sproti dopolnjevali.
  • V drugi polovici avgusta bomo objavili urnike za novo šolsko leto.
  • Šolsko leto 2017/2018 bomo pričeli z dvema oddelkoma več, v šoli se bo šolalo približno 710 učencev. Vpisali smo za štiri oddelke prvošolcev, zaradi doselitev pa bomo v štiri oddelke razdelili tudi generacijo bodočih petošolcev. Učenci in starši ste bili o tem pisno obveščeni.
  • Učenci so bili seznanjeni tudi s podatkom o njihovih razrednikih in razredničarkah v novem šolskem letu. V jeseni jih bodo pričakali:
oddelek razrednik oddelek razrednik
1. a ŠARC TATJANA in HUTH TJAŠA 6. a BERLEC ANDREJA
1. b GOMBOC SIMONA in CERAR EMA 6. b LAPANJE IRENA
1. c LOGAR URŠKA in PODGORSKI ROSITKA 6. c GRILJ VILMA
1. d KLEMENC SAŠA in LEMUT NADJA 7. a PEPELNAK ARNERIĆ MARIJA
2. a MUČIBABIĆ IRENA 7. b BROVČ ALENKA
2. b POKOVEC NATALIJA 7. c VOLČINI DANICA
2. c TROBEC DAMJANA 8. a STANČIČ JANA
3. a JAKOŠ VASLE MATEJA 8. b DEŠMAN PETRA
3. b PEČEVNIK METKA 8. c SMOLÈ DUŠAN
3. c GABER PECELI ANITA 9. a VIDMAR MATEJA
4. a TOMELJ JOŽA 9. b DROBNE MARKO
4. b GALE ANI 9. c MAH MARTIN
4. c ŠINCEK BRUNO
5. a KOŽELJ JUHANT SONJA
5. b JERETINA ANŽIN DRAGA
5. c RAMOVŠ ŠTEFKA
5. d nova zaposlitev

 

Prijetne počitnice vsem in se ponovno srečamo v petek, 1. septembra 2017.

 

 

 

 

(Skupno 2 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost