V Novi Gorici so se na polfinalnem tekmovanju zbrali najboljši mladi osnovnošolski namiznoteniški igralci iz zahodne polovice Slovenije, seveda tudi najboljši iz naše šole, ki so si pravico do udeležbe priborili na četrtfinalnem tekmovanju.
Tekmovanje je potekalo na ekipni in posamični ravni. V kategoriji posamezno so se vsak z vsakim pomerili v več kategorijah. Živa Markič je nastopila v konkurenci učenk od 6. do 9. razreda ter osvojila 4. mesto – z nekaj malega športne sreče bi bila lahko tretja. Tara, Vita in Gaja Kobetič so nastopile v konkurenci učenk s točkami Namiznoteniške zveze Slovenije (absolutna kategorija) – Tara je osvojila tretje, Vita četrto in Gaja peto mesto. Šolska ekipa v postavi Vita, Tara in Gaja Kobetič, Živa in Brina Markič, Andriy Pasichnyk ter Nejc Kofol je na koncu osvojila tretje mesto, kar je sicer malo manj od pričakovanega, je pa razveseljivo, da sta Brina Markič in Gaja Kobetič pozitivno presenetili in več kot odlično nastopili v tekmi za tretje mesto.
Kot trener
prav vsem udeležencem izrekam čestitke ter pohvale za prikazano igro in rezultate. V finale letošnjega državnega šolskega namiznoteniškega prvenstva so se uvrstile Živa Markič (učenke 6. do 9- razred) ter Tara in Vita Kobetič (absolutna kategorija). Finale bo predvidoma konec maja na Črni na Koroškem.

 Janez Stibrič, trener

(Skupno 15 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost