Nika Kobetič državna prvakinja v šolskem namiznem tenisu

Na Ravnah na Koroškem je potekalo letošnje finale tekmovanj v šolskem namiznem tenisu. Iz OŠ Rodica sta imeli pravico nastopa Nika Kobetič (v kategoriji učenke absolutno – torej s točkami Namiznoteniške zveze Slovenije) ter Živa Markič (v kategoriji učenke 6. do 9. razred). Nika je dokazala svoj nesporni talent in osvojila prvo mesto ter tako postala šolska državna namiznoteniška prvakinja, Živa pa je znova dokazala, da lepo napreduje in da bo ob nadaljevanju treniranja vsekakor šla po stopinjah sester Kobetič – na finalu je letos osvojila 5. mesto, za naslednje leto pa ne dvomim, da bo ta dosežek tudi presegla.

Obe, tako Nika kot tudi Živa, sta si udeležbo na finalnem tekmovanju vsekakor prislužili in se odlično odrezali, saj so na finalnem tekmovanju nastopili res najboljši predstavniki osnovnih šol iz cele Slovenije, ki so se do finala prebili preko šolski, regijskih in področnih tekmovanj ter nato bili med najboljšimi tudi na četrtfinalu (ki je za našo regijo letos potekal na Otočcu) ter polfinalu, ki je za področje zahodne Slovenije potekal v Novi Gorici.

Obema iskrene čestitke za celotno letošnjo sezono. Čestitke in pohvale pa si zaslužite tudi vsi ostali, ki ste letos na namiznoteniških tekmovanjih zastopali OŠ Rodico – kot trener sem ponosen res prav na vse, prav na vsak vaš dosežek. Le tako naprej tudi v naslednjem šolskem letu.

 Trener Janez Stibrič

 

(Skupno 66 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost