Letos maja smo se na naši šoli organizirali in izvedli humanitarno akcijo ob hudi naravni nesreči, ki je prizadela prebivalce Bosne in Hercegovine,  Republike Srbije in Hrvaške. Odločili smo se, da bomo priskočili na pomoč prebivalcem Brčkega, saj smo kot šola v preteklih letih aktivno sodelovali s tamkajšnjo osnovno šolo. Učenci in starši so bili pomoči zelo veseli in iskreno hvaležni.

Zaradi razsežnosti naravne katastrofe se je izkazalo, da prebivalci Brčkega še vedno potrebujejo pomoč in zato smo se odločili, da humanitarno akcijo ponovimo.

Odločili smo se, da naše vrstnike povabimo na obisk na našo šolo. Zato vas vljudno naprošamo, da v skladu s svojimi zmožnostmi prostovoljno sodelujete pri zbiranju denarnih sredstev za organizacijo tega obiska. Tako jim bomo omogočili, da spoznajo lepote Slovenije, dobijo novo izkušnjo s potovanjem in da stkejo nove prijateljske vezi, ki bodo njihova življenja napolnila z novimi spoznanji, ki bodo v veliki meri pripomogla k njihovi osebni rasti. Tudi naši otroci bodo s tem veliko pridobili, takšne izkušnje so bogata popotnica za nadaljnje življenje.

Denarne prispevke bomo zbirali v razredne hranilnike od 24. 11. 2014 do 28. 11. 2014.

 V tem času pa bomo zbirali tudi čiste, cele, lepe in uporabne igrače, s katerimi se doma več ne igrate in knjige, ki ste jih že prebrali in ste jih pripravljeni darovati za dober namen.

Zbiranje igrač in knjig bo potekalo od 24. 11. 2014 do 28. 11. 2014 med 8. 00. in 8. 15. v kabinetu učiteljice Tanje Logar (v prizidku).

Vse zbrano bomo na novoletnem sejmu, ki bo potekal 11. 12. 2014 na naši šoli, prodali in zbran denar namenili za srečanje. Vsakemu posebej in vsem skupaj NAJLEPŠA HVALA.

(Skupno 7 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost