Spoštovani starši, učenci in učitelji!

 

V četrtek, 9. 10. 2014, se bo na lep in topel jesenski dan na šolskem igrišču ob 17. uri začel  športni dogodek z dobrodelno noto oziroma namenom.

 

Vse, s kondicijo ali brez, vabimo, da se udeležite:

 

Dobrodelnega teka;  zaradi lažje organizacije se bo tudi letos odvil na šolski atletski stezi, učenci od 1. – 4. razreda bodo tekli 1 krog, učenci od 5. do 9. razreda ter starši pa 2 kroga (če je želja posameznika, lahko tudi 3 kroge). Štartnina, ki jo plačate ob sami prijavi na tek (v učilnici na prostem) znaša za učence 2 €, za starše pa 4 €. Pred tekom bo ogrevanje, ki ga bo vodil športni pedagog, nato pa bo sledil tek mlajših učencev, nato starejših in nazadnje odraslih.

 

Družinskega orientacijskega teka v organizaciji domžalskih tabornikov; starš in otrok v paru skušata doseči čim boljši čas pri iskanju kontrolnih točk. Najboljši trije boste nagrajeni  Štartnina je 3 € za posamezen par.

 

Gospod Perko bo tudi letos poskrbel, da ne bomo dehidrirali in se bomo za skromen prispevek lahko osvežili z brezalkoholno pijačo.

 

V okviru tega dogodka boste imeli učenci tudi možnost izmenjati si igrače med seboj. Vabljeni tako, da igračo, ki je ne uporabljate več, prinesete s seboj in jo brezplačno zamenjate za za vas uporabnejšo.

 

 

Vsa zbrana denarna sredstva se zbirajo za namenske porabe šolskega sklada.

 

 

Se že veselimo našega 2. dobrodelnega teka in prijetnega druženja.

 

 

 

 

 

(Skupno 4 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost