Pozar_-_solidarnostV torek, 24.12.2013, zadnji dan pred počitnicami, je bil za nas in za družino iz stanovanjskega bloka iz Domžal, ki so v nedavnem požaru ostali brez stanovanja, še posebej pomemben dan: družini smo predali denarna sredstva (1.880,00€), ki ste jih s sočutjem in solidarnostjo zbrali dragi starši, učenci in učitelji naše šole ter strokovne sodelavke vrtca Ostržek.

Učenci 3.c so pod mentorstvom učiteljice Anite Gaber Peceli za družino odigrali gledališko predstavo, v imenu učencev naše šole pa sta družino nagovorili predsednica šolske skupnosti, Nika Podpeskar, in učenka Eva Brank.

V imenu družine in vodstva šole se iskreno zahvaljujemo vsem, ki ste prispevali svoj delež in tako pomagali družini, še posebej pa bi izpostavili oddelke, v katerih ste starši zbrali največ: 1.b, 4.b, 8.a, 4.a, 3.a, 1.c.

ISKRENA HVALA, DA SMO BILI DELEŽNI GANLJIVEGA TRENUTKA OB PREDAJI DENARNIH SREDSTEV POMOČI POTREBNI DRUŽINI!

 

Hkrati se iskreno zahvaljujemo vsem, ki ste z nakupom izdelkov na našem božično-novoletnem sejmu (3.12.2013) prispevali v šolski sklad. Zbrali smo skoraj 2.700,00€.

ISKRENA HVALA tudi tistim staršem, starim staršem, ki ste vložili vaš čas in trud v izdelek (voščilnice, marmelade, piškote, sirupe, druge izdelke), ki ste nam ga poklonili za prodajo na našem sejmu.

(Skupno 2 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost