Spoštovani starši, učenci in učenke OŠ Rodica.

 

Kot smo vas že obvestili, bomo v soboto, 25. maja 2013, nadomeščali pouka prost dan (3. 5. 2013). Delovno soboto smo z Letnim delovnim načrtom namenili  izvedbi 8. šolskih športnih iger. Te dni se skrbno pripravljamo na izvedbo programa, hkrati pa spremljamo vremensko napoved. Kaže, da bo vreme primerno (v primeru spremembe bo potekal pouk po petkovem urniku z nekaterimi prilagoditvami – srečanja s športniki, stojnice).

IZVEDBA IGER:

Učenci pridejo v šolo ob 8.30 – vsi na lokacijo Kettejeva 13. S seboj morajo imeti majice v barvi, za katero so se dogovorili v oddelku, športna oblačila in obutev, pokrivalo za sonce, priporočamo bidon za vodo/napitke.

Poleg športnih aktivnosti bo na stojnicah priložnost za ustvarjalne aktivnosti (različne delavnice), dobrodelne prispevke (akcija Pokloni mi zvezek, zbiranje potrebščin za zavetišče v Horjulu), ponudili vam bomo sadike in naravna mazila, v avli si boste lahko ogledali fotografsko razstavo ptic in metuljev, organiziran bo ogled prizidka.

Svetujemo, da na prireditveni prostor pridete peš – parkiranju bodo lahko namenjene površine na parkirišču pri Mlinščici ter na parkirišču pri OŠ Roje.

V kolikor boste spremenili svojo odločitev glede naročila šolskega kosila, nam to nujno sporočite do petka, 24. 5. 2013 (tel. št. 72-19-530).

Z željo, da športni dogodek vsi ponovno doživimo kot prijetno druženje, vas lepo pozdravljamo.

 

Kolektiv OŠ Rodica

Urnik

Seznam stojnic

(Skupno 4 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost