Koncert

V torek, 26.3., se je v dvorani kulturnega doma v Grobljah odvil dobrodelni koncert »Otroci za otroke«.  Namesto besed so govorila dejanja – raznovrstni nastopi naših učencev s plesnimi, pevskimi in inštrumentalnimi točkami. Zares so nam pričarali prijeten večer, pod odličen scenarij pa se ob sodelovanju mentorjev šolske skupnosti tokrat podpisala učiteljica Anita Gaber Peceli.

S prostovoljnimi prispevki in prodajo izdelkov ter slaščic staršev se je šolski sklad obogatil za dobrih 900 evrov. Denar bo namenjen pomoči socialno ogroženim družinam pri plačilu šol v naravi, stroškov šolskih ekskurzij, nakupu delovnih zvezkov…

Zahvaljujemo se vsem sodelujočim učencem, turističnemu društvu Jarše – Rodica, gospodu Košenini in gospe Rajhart za pomoč pri pripravi dvorane, družini Razpotnik, Cerar, Brank, Žargi za darovanje slaščic in drugih izdelkov za prodajo, gospodu Mereli za pomoč pri prodaji izdelkov, gospe Nevenki Narobe za zbiranje prostovoljnih prispevkov, gospema Železnikar in Škorjanc za izvedbo delavnice in vsem staršem, ki ste na njej sodelovali ter vsem na koncertu sodelujočim učiteljem.

Vsem, ki ste si ogledali prireditev, izrazili podporo in darovali svoj prispevek v šolski sklad – ISKRENA HVALA!

(Skupno 5 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost