Spoštovani starši!

Vabimo vas na predavanje enega največjih in najbolj iskanih strokovnjakov na področju razvoja učnih potencialov pri otrocih, dr. Ranka Rajovića.

Ranko Rajović, po osnovni izobrazbi zdravnik specialist, endokrinolog, je avtor programa NTC učenja. NTC sistem učenja je učna metoda (pedagoški pristop), pri katerem se izvajajo dejavnosti, ki še posebej spodbujajo otrokov miselni razvoj. Dr. Rajović je za NTC program leta 2015 dobil prestižno priznanj svetovne MENSE, za intelektualni prispevek družbi. Njegov program se izvaja v že več kot 15 državah po Evropi.

S tehnikami v okviru NTC programa učimo otroka razmišljati. Učimo jih, da mislijo, da znajo stvari, ki jih že poznajo povezovati in priti do novih rešitev s tem pa pridobivajo funkcionalno (uporabno) znanje. Orodje pri tem učenju je IGRA. Program NTC učenja je zasnovan tako, da se izvajajo dejavnosti na tak način, da v kombinaciji z gibanjem aktivirajo različne miselne procese pri otroku.

PREDAVANJE AVTORJA PROGRAMA, DR. RANKA RAJOVIĆA, BO V ČETRTEK, 13.9.2018, OB 19.00 URI, v prostorih KD GROBLJE (Groblje 1, 1230 Domžale).

Za dodatne informacije in prevzem brezplačne vstopnice pišite na: ntc.domzale@gmail.com

Opomba: Dr. Rajović prihaja iz Novega Sada, trudi se govoriti slovensko tako, da je razumljiv.

plakat za predavanje KD Groblje (1)

 

(Skupno 15 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost