Spoštovani.

Ne vem, kako je čas mineval vam, a meni se zdi, da je leto zaokrožilo hitro, da smo komaj pozdravili leto 2017, pa se že bližamo njegovemu koncu. Zaključek leta je mejnik v kolesju življenja, ki ga na poseben način obeležimo samo ljudje. Zaznamujemo ga z atributi kulturnega izročila in v njih so skrita sporočila, na katera v dnevni naglici pozabljamo: lepo te je srečati, prijetno je preživljati čas s teboj, kako veliko pomenita dobrota in smeh, koliko topline je lahko skrite v besedah, kako nepomembno je imeti in kako vredno je biti.

Naj bodo dnevi, ki prihajajo, čimbolj vaši…naj vam čas nakloni možnost, da se lahko umaknete od dnevnega vrveža, da se umirite, spočijete, se veselite trenutkov s svojimi ljubimi ljudmi, se spogledujete z malimi in velikimi željami, z načrti, s srečo, ki naj vam riše nasmeh na obraz.

V iztekajočem letu sem bila vesela vseh uspehov, ki so jih otroci, naši učenci, dosegli na različnih področjih, predvsem pa je bil pomemben njihov osebnostni razvoj. Hvala vam za vsa letošnja povezovanja – za sodelovanje, zaupanje, razumevanje, potrpežljivost, strpnost in vztrajnost. Hvala za pogum in podporo, za odprte misli in srčnost, ki je lahko mehčala in hkrati krepila naše medsebojne odnose.

Naj vam bo v prihodnjih dneh lepo, da boste v letu, ki prihaja, uspešno obvladovali izzive, vedno zmogli hoditi naprej, do sreče in še dlje, vedno k dobremu.

Želim vam lepe in mirne božične praznike, Novo leto pa naj vam dan za dnem prinaša koščke sreče, razumevanja in predvsem zdravja.

SREČNO.

Ravnateljica Milena Vidovič

(Skupno 12 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost