Osrednja tema letošnjega tedna otroka je bila POVABIMO SONCE V ŠOLO. Nam je to zares uspelo.

V ponedeljek, 2. 10. 2017, smo se nekateri udeležili delavnice šivanja. Sešili smo recikliran predpasnik iz uporabljenih kuhinjskih krp in raznih trakov, ki so nekoč služili drugim oblačilom. Učiteljica Ani Gale nas je naučila osnov šivanja s šivanko, pa tudi s pravim šivalnim strojem.

V torek, 3. 10. 2017, smo, z gospo Bredo Podbevšek, spoznavali lastnosti gline in z njo ustvarjali. Nastale so čudovite ribe, ki se bodo lahko uporabljale kot skodelice. Ostanke gline smo uporabili za izdelavo okrasnih magnetov in obeskov. S svojimi umetnijami smo bili zares zadovoljni. Služile bodo tudi dobremu namenu, saj jih bomo ponudili na božično-novoletnem sejmu. Prostovoljnih prispevkov se že zelo veselimo, saj bomo tako prispevali sredstva za šolski sklad.

Naše ustvarjalno delo sta popestrila tudi Denis in Deus iz Tanzanije. Navdušila sta nas s svojim plesno-akrobatskim nastopom in nismo se mogli načuditi, kako sta lahko tako spretna in gibčna. Učence četrtih in petih razredov sta razveselila tudi s plesno delavnico, kjer sta nas naučila plesati zelo atraktiven ples. Prav vsi smo z njima navdušeno zaplesali.

Učenci 4.b razreda z učiteljico Ani Gale

 

(Skupno 78 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost