Dobri rezultati na namiznoteniškem prvenstvu domžalske regije

V telovadnici OŠ Dragomelj je potekalo dvodnevno tekmovanje v namiznem tenisu. Tekmovanje je potekalo v posamičnem in ekipnem delu. Iz naše šole so se tekmovanja udeležili Domen Lenarčič, Svit Mrvar, Vitan Slanič, Nejc Vatovec, Ahmed Grošić, Aleksander Kosanović in Žiga Popovič, ki so nastopili v konkurenci učencev od 1. do 5. razreda. Pri starejših učencih, od 6. do 9. razreda so našo šolo zastopali Andriy Pasichnyk, Nejc Kofol, Lukas Tristan Nickel Kožel in Luka Vindšnuler. V konkurenci učenk od 6. do 9. razreda je nastopila Živa Markič (njena sestra Brina je žal zbolela in se ni mogla udeležiti tekmovanja), v kategoriji učenke-absolutna kategorija (s točkami Namiznoteniške zveze Slovenije) so nastopile sestre Kobetič, Tara, Vita in Gaja. Za šolsko ekipo so igrali Andriy Pasichnyk, Lukas Tristan Nickel Kožel, Tara Kobetič in Gaja Kobetič.

Nekaj rezultatov; pri učencih od 6. do 9. razreda je Lukas Tristan Nickel Kožel osvojil tretje mesto in bronasto medaljo, pri učenkah v isti kategoriji je Živa Markič osvojila drugo mesto in srebrno medaljo. V kategoriji učenke-absolutna kategorija je prvo mesto in zlato medaljo ter naslov prvakinje osvojila Tara Kobetič, srebrna je bila Vita Kobetič in bronasta Gaja Kobetič. V ekipnem delu se je naša ekipa zelo izkazala, osvojila je prvo mesto ter naslov prvakov domžalske regije v namiznem tenisu in tako se je v šolski vitrini znašel še en pokal za osvojeno prvo mesto.

Najboljši so se uvrstili na področno tekmovanje, ki bo v začetku marca v Kamniku. Čeprav se vsem našim tekmovalcem in tekmovalkam ni uspelo uvrstiti v boje za medalje, pa si čisto vsi zaslužite pohvalo za prikazano igro ter iskrene čestitke za dosežene uspehe. Le tako naprej!
Janez Stibrič
Rodica_namizni-1 (002)  Rodica_namizni-5 (002)  Rodica_namizni-4 (002)

Rodica_namizni-3 (002)

(Skupno 143 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost