S poukom v šolskem letu 2014/2015 smo zaključili. Šolsko leto je bilo živahno, delovno, polno malih in velikih presenečenj, predvsem pa uspešno. Učenke in učenci svojo uspešnost izkazujejo s spričevali, obvestili, priznanji, pohvalami in nagradami. Želeli smo, da se veliko naučijo – tako po predpisanem učnem programu kot tudi preko vsebin ter dejavnosti, ki so jih lahko izbirali v interesnih programih, šolah v naravi, podaljšanem bivanju, jutranjem varstvu in v vsakodnevnih medsebojnih povezavah. Tudi ti so za zdravo odraščanje izjemnega pomena.

Vstopamo v počitniški čas. Vsi se moramo odpočiti in si nabrati svežih moči za nove izzive, za novo učenje, ki tudi v prostem času ne zamre. Otroci naj ne posedajo za računalnikom in televizijo, naj vsaj za nekaj časa pospravijo mobilne telefone, naj se gibljejo, se pogovarjajo in družijo, naj veliko berejo. Odrasli smo jim pri tem pomemben zgled.

Posredujemo še nekaj predpočitniških obvestil:

  • Celotno poletje se bodo nadaljevala dela, povezana z energetsko obnovo (fasada, streha); prosimo, da v času počitnic otroci ne zahajajo v bližino šole zaradi varnostnih razlogov.
  • Učenci, ki zadnji dan pouka zaradi odsotnosti niso prevzeli šolske dokumentacije, lahko to storijo od 29. junija 2015 dalje v času od 7.00 do 15.00 ure v tajništvu šole (v petek, 26. junija 2015 bo šola zaprta).
  • Starši svoje otroke še vedno lahko prijavite na počitniški program, ki ga bomo v šoli izvajali v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Domžale, in sicer od 17. avgusta do 31. avgusta 2015. Informacija ter prijavnica sta objavljeni na šolski spletni strani. Počitniške programe izvajajo tudi druge organizacije in društva (Knjižnica Domžale, Center za mlade Domžale…).
  • Na šolski spletni strani so v rubriki »STARŠI – dokumenti« objavljeni seznami delovnih zvezkov in potrebščin za šolsko leto 2015/2016, vloga za status športnika in drugo. Če naročila na delovne zvezke niste oddali v šoli, to lahko uredite sami v navedenih knjigarnah/papirnicah ali pa jih kupite kjerkoli drugje. Obvestila in dokumente bomo sproti dopolnjevali.
  • V drugi polovici avgusta bomo objavili urnike za novo šolsko leto.
(Skupno 3 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost