TEDEN OTROKA

7. 10. 2013 do 11. 10. 2013

Toplo vabljeni na dejavnosti v tednu otroka, ki letos poteka na temo »KAKO JE BITI OTROK V DANAŠNJI DRUŽBI«. Program dejavnosti najdete na naslednji povezavi.

Še posebej vas vabimo:

  • na skupno prireditev v občinskem parku v Domžalah, v sredo, 9.10.2013, od 15. do 18. ure, v organizaciji ZPM Domžale in ob sodelovanju domžalskih osnovnih šol (ustvarjalne delavnice, knjižnica pod drevesi, gibalni poligon, medgeneracijsko druženje, peka kostanja…). Naša šola se bo predstavila z razstavo obeleženja dneva miru in delavnico  izdelave žerjavov od 16.00 dalje.

 

  • na dobrodelni tek, ki bo v sklopu Comeniusovega projekta  – dan brez interneta (namenjen druženju, živi komunikaciji, tudi športu). Štartnina za tekače znaša 1 evro za mlajše otroke, 2 evra za starejše otroke in 3 evre za odrasle. Poleg tega se bodo zbirali prostovoljni prispevki za šolski sklad. Tekači in donatorji se v vsakem vremenu dobimo v učilnici na prostem.

AKCIJA: DAN BREZ INTERNETA

– 8. 10. 2013

Ali vam lahko uspe preživeti en dan brez kakršnekoli uporabe interneta?

Pridružite se akciji med učenci, starši in učitelji ter ne uporabljajte interneta v torek, 8. 10. 2013.

Kakšne so možnosti preživljanja dneva brez interneta? sprehod, branje knjige, druženje z vrstniki v živo,športna dejavnost, peka piškotov ali še kaj drugega.

 

Ne pozabite pa poročati o svoji izkušnji.

(Skupno 3 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost