01/ 721 95 30, Jarše 01/ 724 30 80 os-rodica@guest.arnes.si

NOVOLETNO VOŠČILO

Leto 2021 se izteka. Še eno posebno leto, ki je določalo naše odločitve, spreminjalo naše navade, terjalo prilagajanje. Za nas in za druge.

Smo na pragu praznikov, hipoma se bomo prebudili v novem letu. Čas je neustavljiv, zato je toliko bolj pomemben trenutek, ki ga živimo. Ne gre vedno vse po pričakovanjih, včasih so dogodki polni radosti, drugič žalosti. A vse sestavlja mozaik življenja – našega osebnega in tistega, ki ga živimo v skupnosti ljudi, katere del smo. Vsaka izkušnja uči in bogati – včasih malo boli, včasih boža z nevidno roko potrpljenja in razumevanja, včasih daje krila za pot naprej, za uresničenje želja in doseganje ciljev.

Če bi zmogla nasuti najlepših želja za leto, ki prihaja, potem bi vsem podarila pogum, znanje, strpnost in življenjsko vedrino. Samo tako lahko soustvarjamo okolje, ki drugim ljudem, še posebej pa otrokom, daruje toplino človeških odnosov, razumne meje in priložnosti, ki prebujajo ustvarjalnost ter vzvalovijo domišljijo.

Hvala za vsa sodelovanja, za izkušnje, potrpežljivost, podporo, pobude, kritike in razmišljanja.

Želim vam miren, dobrohoten in vesel praznični čas, leto 2022 pa naj bo prav takšno, predvsem pa ZDRAVO.

Ravnateljica:

Milena Vidovič

Zbornik ob 50-letnici Osnovne šole Rodica, Peto desetletje delovanja

Zbornik ob 50-letnici Osnovne šole Rodica, Peto desetletje delovanja

Pripravili smo zbornik ob 50-letnici delovanja Osnovne šole Rodica, v katerem smo se osredotočili na predstavitev dejavnosti in drugega dogajanja na šoli v petem desetletju, saj je bil prvim štirim desetletjem posvečen že Zbornik, 40 let delovanja OŠ Rodica. Zbornik...

Dostopnost raziskovalnih nalog v elektronski obliki

Kdor je kdaj že izdelal raziskovalno nalogo, ve, da je v izdelavo vsake vloženega veliko prizadevnega dela. Zato smo veseli, da so raziskovalne naloge z domoznansko tematiko v celoti dostopne v elektronski obliki na spletnem portalu Knjižnice Domžale. Prebiranje teh...

Dostopnost