Spoštovani starši, drage učenke in dragi učenci!

Korona virus še vedno nezadržno posega v naše skupno zdravje, zato se bomo še nekaj časa srečevali na daljavo. Kako dolgo, ne vemo natančno, o tem bodo odločili zdravniki.

Potekata pouk na daljavo in zelo drugačen način domačega dela  – po najboljših močeh se trudimo vsi: učenci in starši doma, prav tako tudi učitelji ter drugo šolsko osebje.

Vsak teden spremljam, kaj in kakšno domače delo morate opraviti, o tem se z učitelji veliko pogovarjamo. Tudi nam v teh časih pomaga tehnologija, ki pa ni vsemogoča, predstavlja pa velik izziv. Pogrešam-o neposredne stike, pogovore in usklajevanja. In tiste tako običajne šolske zvoke, ki šolo delajo živo in živahno. Veste, večkrat grem v teh dneh po šoli, pogledujem skozi okna – vse je tiho in prazno. Občutek praznine je čisto drugačen kot takrat, ko ste učenci na šolskih počitnicah. Pa vendar: vem in tudi vidim, da ste aktivni v svojih domačih delovnih prostorih. Učitelji mi posredujejo vaše aktivnosti, izdelke, nastope, misli in želje ter druge informacije. Vem, da se veliko pogovarjate. Predvsem pa se zavedajte, da ves čas še vedno hodite v šolo.

Vesela sem za vas vse, ne odnehajte se truditi. Od tedna do tedna gradimo nove ali drugačne povezave ter načine pouka na daljavo. Učitelji vam postopoma odpirajo tudi spletne učilnice. Na tak ali drugačen način želijo doseči vsakega posameznika.

Želim, da tudi 3. teden pouka poteka umirjeno, da vanj vstopite z izkušnjami preteklih dveh tednov, da se odzivate učiteljem.

Lepo vas pozdravljam in ostanite zdravi.

Ravnateljica:

Milena Vidovič

(Skupno 5 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost