Spoštovani!

Čas, ki nas preplavi s spomini, je tu. Čarobni december.

Da bo lepih spominov dovolj za celo leto, za vsakršne priložnosti in za vse učence tudi letos, ponovno trkamo na vaša vrata – da se vam zahvalimo za vašo darežljivost v lanskem šolskem letu in vas nagovorimo za prihodnje darove.

Preteklo leto smo naše običajno decembrsko sejemsko druženje prvič prestavili na toplejše dni. Otroci so v »Pomladnem dnevu« uživali, tudi vaše povratne informacije so bile spodbudne. Dogodek je bil uspešno izveden tudi zaradi vašega odziva – z donacijami izdelkov ste omogočili organizacijo bogatega srečelova, izdelke otrok pa ste nagradili s prostovoljnimi prispevki.

Zbrana denarna sredstva omogočijo izvedbo številnih dogodkov v okviru nadstandardnih šolskih programov. Prav tako pustijo pečat sreče prenekaterim učencem, ker jim s sredstvi šolskega sklada lahko omogočimo udeležbo na različnih šolskih dejavnostih, zlasti šolah v naravi.

Poleg praktičnih nagrad in denarnih donacij na šolski transakcijski račun (SI56 0110 0600 8355 894), vas k sodelovanju vabimo tudi s skrinjicami prostovoljnih prispevkov v okviru različnih dogodkov. Prvi tovrstni – »Prednovoletni koncert« – v četrtek, 14. 12. 2023, ob 19.00 že trka na vrata.

 

Obenem naj spomnimo, da je lanskoletna sprememba zakonodaje osnovnošolskim skladom omogočila še eno pot zbiranja sredstev. Tako lahko vsi zavezanci za dohodnino, poleg zgoraj omenjenih načinov, šolskemu skladu namenite tudi del sredstev odmerjene dohodnine in sicer v višini 0,1% ali 0,2% ali 0,3 %, preostanek pa še vedno lahko podarite drugi organizaciji oziroma društvu.

 

V primeru, da boste za donacijo izbrali šolski sklad Osnovne šole Rodica, vam bomo zelo hvaležni.

To lahko uredite na dva načina:

Podatki, ki jih boste ob odmeri potrebovali so naslednji:

  • šolski sklad Osnovne šole Rodica
  • davčna številka šole: 34707735
  • odstotek: 0,1 % ali 0,2 % ali 0,3 % (izberete oz. vpišete v obrazec).

V imenu otrok in članov upravnega odbora šolskega sklada se vam iskreno zahvaljujeva in vam v prihajajočem letu želiva obilo dobrega.

Lepo pozdravljeni in – srečno!

Anita Gaber Peceli,                                                                                         Milena Vidovič,

predsednica Upravnega odbora                                                                   ravnateljica

šolskega sklada Osnovne šole Rodica

 

(Skupno 88 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost