Leto 2019 se nezadržno izteka – marsikomu prehitro. Čas je neustavljiv, zato pa je toliko bolj pomemben trenutek, ki ga živimo. Ni vedno vse po pričakovanjih, včasih so dogodki prijetni, drugič skrajno razdiralni. Vse sestavlja mozaik življenja – našega osebnega in tistega, ki ga živimo v skupnosti ljudi, katere del smo. Vsaka izkušnja uči in bogati – včasih malo boli, včasih boža z nevidno roko potrpljenja in razumevanja, včasih daje krila za pot naprej, za uresničevanje želja in doseganje ciljev.

Ko bi vedno vedeli, kam nas bodo pripeljale naše odločitve, ravnanja ali naše besede, potem bi bilo življenje malce pusto. Kljub dobremu namenu se včasih nekaj zalomi. Včasih pa na dober namen niti pomislili nismo, pa se je zgodil – takrat nas običajno vodi srce.

Če bi zmogla nasuti želja in zaobljub za leto, ki prihaja, potem bi vsem podarila smeh in življenjsko vedrino, da vsak lahko ujame vsega ravno prav. Ne potrebujemo stvari, potrebujemo drug drugega. Želim, da ujamete ravnotežje med »imeti« in »dajati«. Ob odraslih takšno naravnanost živijo tudi otroci, ki morajo biti obdarjeni s toplino človeških odnosov, z razumnimi mejami, ki jih delajo varne, s smehom in priložnostmi, ki prebujajo njihovo domišljijo.

Naj bo leto 2020 polno dobre volje, zdravja in ljubezni.

Želim vam lepe in mirne božične praznike ter srečno v letu 2020.

Ravnateljica:

Milena Vidovič

(Skupno 6 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost